Elindultunk!

2014.03.27. 12:39

Kedves Látogatók!

Kung Fu. Misztikum és valóság.

Ez a blog egy régi - új szenvedélynek szentelt életről fog szólni. Sok buktató és még keményebb munka ami rám és a tanítványokra vár! Ezen oldalon követhetitek nyomon a fejlődést és az utat, amit reményeim szerint lelkes tanítványokkal fogok végigjárni.

Szemán László vagyok, a Tradicionális Kungfu Akadémia instruktora. Nagyjából 16 éve foglalkozom harcművészetekkel és még régebb óta keleti kultúrával és filozófiával. Közel 5 éve találtam rá Kapecska Attila vezetésével az utamra és azóta kung fu-nak szentelem az életemet. Neki ezúton is köszönöm a felém tanúsított támogatását és segítő hozzáállását, még a nehéz időkben is!

Évek óta dolgozom egy egységes, sallangmentes, alkalmazás centrikus rendszer kialakításán. Ez a munka, a technikák érettsége most jutott arra a szintre, hogy szélesebb körben is be merem mutatni, elkezdhetem oktatni.

Modern korunk embere keresi a kapcsolatot az ősi tudással és energiákkal. Itt a lehetőség, hogy ezt a keresést egy 21. századi környezetben folytasd!
Kungfu oktatás Hűvösvölgyben, a Star Fitnessben.
Személyre szabott órák egyéni és kis csoportos foglalkozások.
Az oktatást minden esetben a jelentkezőhöz igazítom. Van lehetőség egy erőteljesebb, tradicionálisabb tanulásra, vagy pusztán pár jól működő technika elsajátítására is. Hölgyek számára önvédelmi technikákat oktatok, amelyek ismeretében esélyük van egy esetleges támadást úgy elhárítani, hogy lehetőség szerint ők maguk ne sérüljenek.

A tananyag Xing Yi Quan ( mesterem Kapecska Attila - Tradicionális Kungfu akadémia ), Chin-na és Wing tsun technikákra építem. Erőteljes hangsúlyt fektetek az erősítésre és a test megfelelő keményítésére. Emellett alapszintű földharc elemeket is megismerhetnek a hozzám betérő tanítványok.
Az órák kellemes légkörben folynak, de a kemény munka elengedhetetlen!

Edzőteremben lehetőség van szauna, gőz és konditerem használatára is.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés minden esetben szükséges!

Remélem minél több olvasót üdvözölhetek majd a tanítványaim körében, addig is kövessétek a blogbejegyzéseket és Facebook oldalunkat ( https://www.facebook.com/kungfuselet )

Kungfura fel! :)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kungfustar.blog.hu/api/trackback/id/tr135881112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása